dienst 5 september

dienst 5 september
Aan de bezoekers van de Westfriese Ekklesia,
Hoewel corona nog lang niet verdwenen is, gaan wij voorzichtig op zondag 5 september a.s. weer met onze diensten in de Westfriese Ekklesia in de Protestantse kerk, Raadhuisstraat 15 te Wognum, van start! De aanvangstijd van de dienst is deze keer gewijzigd. De dienst begint om 11.30 uur.
Na december vorig jaar hebben we in verband met Covid geen diensten meer gehouden. Ons 20-jarig bestaan hebben wij daardoor niet kunnen vieren.  Chaos en willekeur is ons overkomen in de afgelopen anderhalf jaar tijdens de corona crisis. Existentiële vragen zijn uit dit besef van sterfelijkheid voortgevloeid. Die chaos, willekeur en existentiële vragen om weerwerk, houvast en wijsheid. In onze teksten, vieringen en liedjes proberen we die levenswijsheid te ontdekken en vast te houden. Het thema van dit jaar zal ook zijn: Zinvol leven.
Kees Kok opent het seizoen met het onderwerp ‘Elkaar bijeen zingen’. Hoe nu verder met ons allen? Over bezieling door woord, muziek en liturgie die blijft in de Westfriese Ekklesia.
Vanwege de Corona-maatregelen kunnen wij maar 40 bezoekers ontvangen in de kerk. U  dient u zich derhalve vooraf aan te melden bij mij, voor emailadres klik hier
Wij hopen u op  5 september gezond en wel, en hopelijk ook gevaccineerd, weer te ontmoeten. U bent van harte welkom.
Een hartelijke groet,
Marga de Groen
Namens het bestuur van de Westfriese Ekklesia
Denkt u aan de gewijzigde aanvangstijd: 11.30 u.!
 
terug